silenci – nou llibre de Toni Ricart

Després de l’edició limitada de la capsa silenci, ja exhaurida, multistudioBOOKS publica un llibre amb el mateix títol i contingut similar.
Silenci, el llibre, s’edita en una cuidada edició limitada de 100 exemplars en tapa dura i inclou una impressió signada i numerada, en tintes pigmentades sobre paper Epson Enhanced Matte.

SILENCI, una nova proposta en prints de fotografia

Acabem de publicar una nova proposta d’impressions fotogràfiques: SILENCI, de Toni Ricart, és una edició limitada de vuit caixes, numerades i signades, que contenen cadascuna deu fotografies impreses amb tintes pigmentades sobre paper Hahnemühle Photo Rag 308gr.

SILENCI parla d’entendre el moment en el qual el silenci convida a totes les altres presències.

Acaba d’aparèixer “Collages”, de J.Mª Berenguer.

Una col·lecció dels fotomuntatges que va crear Josep Mª Berenguer a finals dels anys 70, principalment per anunciar els concerts que se celebraven al Casal de la Floresta. Són un valuós testimoni gràfic de l’època daurada del Casal i alhora, una oportunitat per publicar, per primer cop, una mostra inèdita de l’art de Berenguer.
Pròlegs de Mariona Berenguer, Mont Carvajal, Piti Español, Rodolfo Hoyuelos, Onliyú, Toni Ricart, Quicu Samsó i Oriol Tramvia.

12 PRINTS – Nova col·lecció

Publiquem 12 PRINTS una nova col·lecció de reproduccions de fotografia, il·lustració i obra gràfica.
Cada pack conté 12 reproduccions DIN A6. L’edició és una sèrie limitada de 20 unitats.
Comencem amb packs de fotografia de: Marcel Giró, Palmira Puig, Pep Ávila, Borja Ballbé, Montserrat Gimferrer, Diego Petrilli i Toni Ricart.
Obra gràfica: Jordi Tolosa i Pep Puig
Il·lustració: Gallardo, Vallès i Toni Ricart.

Pla-Narbona, referent del disseny gràfic nacional, mor a l’edat de 92 anys

L’artista català Pla-Narbona va morir ahir als 92 anys d’edat. Dissenyador gràfic, pintor, dibuixant i escultor, Pla-Narbona tenia una vitalitat i un esperit creatiu admirables.

El 2019 vam tenir el privilegi d’editar el seu llibre Axiomagrafies, amb textos de Joan Costa.
No oblidarem els seus savis consells, els seus criteris i els bons moments que vam passar junts mentre preparàvem el llibre.

El trobarem a faltar.